19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βλασσόπουλος: «Στο χιαστί θα κριθούν όλα» (vid)

Η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 από την Ελλάδα, στο Βόλο, προκαλεί θετικά συναισθήματα αλλά και επιπλέον άγχος στα μέλη της Εθνικής Εφήβων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ρίχνεται το Σάββατο (27/07) στη «μάχη», αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τη Λετονία. «Ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ελλάδα δημιουργεί μια κατάσταση που από τη μία μπορεί να μας βοηθήσει, καθώς θα έχουμε κόσμο για να μας στηρίξει κι αυτό είναι θετικό. Από την άλλη, όμως, πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την πίεση για να μπορέσουν τα παιδιά να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα», παραδέχθηκε ο Γιώργος Βλασσόπουλος.

Η «γαλανόλευκη», εκτός από τους Λετονούς, θα τεθεί αντιμέτωπη στο πλαίσιο της πρώτης φάσης και με τη Γαλλία και τη Σλοβενία. «Είναι ένας όμιλος βατός. Υπάρχει βέβαια η Γαλλία, η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα, να πάμε καλά στον όμιλο, έτσι ώστε να έχουμε ένα καλό χιαστί, παιχνίδι γιατί όλα θα κριθούν εκεί», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το τι μπορεί να σημαίνει μια επιτυχία για τους Έλληνες διεθνείς, με την άνοδό τους στο βάθρο των νικητών; Την απάντηση μάς τη δίνει ο ίδιος ο Γιώργος Βλασσόπουλος, ο οποίος εξήγησε: «Η επιτυχία αναδεικνύει τη δουλειά που γίνεται στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, πρέπει να "βγουν" παιδιά, πρέπει οι "μικρές" εθνικές ομάδες να είναι ένας προθάλαμος για την Εθνική Ανδρών».

https://www.youtube.com/watch?v=L_U4oRlWWB4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ