15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Βλέπουν» πρόκριση Ολυμπιακός και Νίκη Λευκάδας

Πανέτοιμες για τους επαναληπτικούς αγώνες τους στην Ευρωλίγκα και το Eurocup Γυναικών είναι οι ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και η Νίκη Λευκάδας, αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να περάσουν από τη «Hala TS Wisla», απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας, και η νίκη είναι μονόδρομος για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Ο πρώτος αγώνας με τις Πολωνές, στο ΣΕΦ, έληξε ισόπαλος 63-63. Πλέον, ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του -πλην των Αγγελικής Νικολοπούλου και Ρίτα Ρασίντ που δεν ακολούθησαν την αποστολή- καλούνται να κάνουν την υπέρβαση. Η αναμέτρηση θα προβληθεί και σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση, μέσω του παρακάτω βίντεο…

Πρώτες -χρονικά- στη «μάχη» θα μπουν οι νησιώτισσες, οι οποίες δοκιμάζονται στο «Sport Hall Znamya» (12/10, 17.00) κόντρα στο ρωσικό συγκρότημα, το οποίο κέρδισαν με 66-59 στον πρώτο αγώνα επί ελληνικού εδάφους. Οι παίκτριες του Νίκου Δουβίτσα καλούνται να υπερασπιστούν αυτή τη διαφορά των επτά πόντων, προκειμένου να περάσουν στους ομίλους του Eurocup Γυναικών, στο οποίο παίρνουν μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ