23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

«Βλέπουν» πρωταθλητή τον Γιάννη στις ΗΠΑ! (pics)

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι εξαιρετικοί, εντυπωσιάζουν και σύμφωνα με τους Αμερικανούς, είναι αυτοί που πείθουν πιο πολύ για τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Η φετινή «μάχη» του ΝΒΑ είναι, έως τώρα, συναρπαστική. Αυτό οφείλεται σε δύο συντελεστές. Από τη μία πλευρά, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μοιάζουν ακόμη... γήινοι σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν, ενώ από την άλλη οι Μπόστον Σέλτικς δεν είναι τόσο «αχτύπητοι», όπως πολλοί περιμέναμε στην Ανατολή. Αντιθέτως, λοιπόν, υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ικανές για να γράψουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Μία εξ αυτών, είναι και οι Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί τα «Ελάφια», που είναι πρώτα και καλύτερα αυτή τη στιγμή σε όλη τη λίγκα, με ρεκόρ 25-10, και οι «οιωνοί» αγωνιστικά είναι απολύτως θετικοί. Τόσο θετικοί, που το ESPN βλέπει τους Μπακς, ως φαβορί για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, με σχετικό άρθρο που σύντομα θα... ευχαριστούσε πολύ τον Γιάννη και τους φίλους της ομάδας.

Στο άρθρο αυτό, γίνεται πρόβλεψη για το τελικό ρεκόρ κάθε ομάδας, καθώς και τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου στα playoffs. Για τους Μπακς, προβλέπεται πως θα βγουν πρώτοι στην Ανατολή και το ΝΒΑ, εν γένει, με ρεκόρ 58-24, ενώ μετά συγκεντρώνουν 25.8% πιθανότητες να φορέσουν το δαχτυλίδι. Το εντυπωσιακό είναι, ότι οι Ουόριορς φαίνονται ως 4ο φαβορί με 10.1%, σε μια πρόβλεψη που εγείρει αμφιβολίες, αφού δεν τους έχουμε δει πλήρεις ακόμη, με την προσθήκη του ΝτεΜάρκους Κάζινς. Νωρίτερα, οι Ράπτορς έχουν 16.7% πιθανότητες και οι Σέλτικς 12.8%, με τους πρωτοπόρους στη Δύση Ντένβερ Νάγκετς να συμπληρώνουν την πεντάδα με 9.7%.

Όσο για τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς; Δικαίως βρίσκονται αρκετά πίσω με 0.5%, αλλά κανείς δεν πρέπει ποτέ να τους ξεγράφει...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ