27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βλέπει» Φάιναλ Φορ η ΑΕΚ στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ

Με τους φιλάθλους της να δίνουν δυναμικά το παρών και τους παίκτες της να ξεχειλίζουν από πάθος η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Μπάμπεργκ στο δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League.

Η «Ένωση» ηττήθηκε με 4π. στην «Brose Arena» κι αυτή τη διαφορά θα πρέπει να ανατρέψει για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ, για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Στο «καυτό» κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι δεν θα παραταχθεί πλήρες, αφού ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλη Καββαδά, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, για ψυχολογικούς λόγους όμως. Το παρήγορο είναι πως κανονικά θα αγωνιστεί ο προερχόμενος από διάταση συνδέσμου στο δεξί πόδι, Τζόρνταν Θίοντορ, που συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και σκόρπισε χαμόγελα στο λαβωμένο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Το φετινό Φάιναλ Φορ του BCL θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Μαΐου, στην έδρα μίας εκ των τεσσάρων φιναλίστ, όπως έγινε και τα προηγούμενα δύο χρόνια, οπότε το φιλοξένησαν η Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά και η ΑΕΚ στην Αθήνα, κατακτώντας και τον τίτλο. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αλεκσάνταρ Γκλίσιτς (Σερβία), Σεργκί Ζάστσουκ (Ουκρανία) και Όσκαρς Λούτσιτς (Λετονία). Θυμηθείτε, εδώ, τι «λένε» η προϊστορία και η στατιστική.

Το πρόγραμμα (03/04):
19.30 ΑΕΚ-Μπάμπεργκ (Γερμανία) 67-71 Novasports 1HD
21.00 Αντβέρπ (Βέλγιο)-Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία) 83-68
21.30 Τενερίφη (Ισπανία)-Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) 73-75 Novasports 4HD
21.30 Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία)-Ναντέρ (Γαλλία) 75-83 Novasports 3HD



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ