18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Βλέπει το «πολυβόλο» Κούκσικς ο Κόροιβος

Μπορεί να έφυγε από την Α2 και την Λάρισα την 13η αγωνιστική, αλλά η παρουσία του ήταν ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες και να βάλει σε τροχιά ανόδου τον Ερμή Αγιάς.

Φυσικά η Θεσσαλική ομάδα με την αποχώρηση του Λετονού σκόρερ, Ρίχαρντς Κούκσικς, έχασε σταδιακά έδαφος, αλλά και τα πλέι οφς, αλλά μέσω wild card βρέθηκε στην Basket League, κερδίζοντας σε αυτή τη διαδικασία τον Κόροιβο. Ωστόσο η ομάδα της Αμαλιάδας θέλει να βαδίσει στην πεπατημένη, και παρότι έχει ανακοινώσει μόνο τον Κώστα Παπαδόπουλο ως προπονητή, δουλεύει με σύνεση τις προσθήκες της.

Στο στόχαστρο της βρίσκεται ο 31χρονος Λετονός φόργουορντ,  ο οποίος αποχώρησε ως πρώτος σκόρερ της Α2 με 17,1 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 44% στα τρίποντα,  για να συνεχίσει μόλις για 6 παιχνίδια στην Ιταλία και την Σέντο, όπου τα νούμερα του υποχώρησαν στους 8,5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και μόλις 26,2% στα τρίποντα.

Όπως είναι φανερό η Α2 ως πρωτάθλημα φάνηκε να του ταιριάζει, και δεν αποκλείεται να επιστρέψει ώστε να βοηθήσει την ομάδα της Αμαλιάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ