22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βλέπει» Ταρίκ Μπλακ ο Ολυμπιακός! (vid)

Τα σενάρια ενίσχυσης της γραμμής ψηλών του Ολυμπιακού... επανενεργοποίησε η τρίτη συνεχόμενη ήττα στην Ευρωλίγκα και κυρίως η πεποίθηση που προκύπτει από την εικόνα των «ερυθρόλευκων» ότι... κάτι τους λείπει. Οι πληροφορίες από το Ισραήλ, όπου ο αμερικανός σέντερ παραμένει αγαπητός αν κι έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μακάμπι,  θέλουν τον Ταρίκ Μπλακ να αποτελεί έναν μεγάλο, όσο και δύσκολο, στόχο για τον Ολυμπιακό. Μεγάλος αφού είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, δύσκολος γιατί το κασέ του είναι πολύ υψηλό ακόμα και για μέσα στην περίοδο και όχι για συμφωνία από την αρχή.


Ο 29χρονος «εκρηκτικός» αμερικανός σέντερ με ύψος 2,06 άρχισε την καριέρα του στο ΝΒΑ από τους Ρόκετς και μετά πέρασε τρία καλά χρόνια στους Λέικερς. Επέστρεψε στους Ρόκετς την περίοδο 2017-18 και το καλοκαίρι του 2018 η Μακάμπι έκανε... θόρυβο πείθοντάς τον να συνεχίσει στο Ισραήλ.

Την περασμένη σεζόν πρόλαβε να παίξει μόλις 11 αγώνες (με 9,1 πόντους και 4,8 ριμπάουντ), πριν τραυματιστεί στο γόνατο και μέχρι να επιστρέψει είχε τελειώσει άδοξα η χρονιά λόγω κορονοϊού. Το «γεμάτο» 2018-19 έπαιξε σε 26 αγώνες Ευρωλίγκας με μέσο όρος 11 πόντων και 5,8 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ