16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βλέπει Στέφο, πήρε Παπαδάκη, κράτησε Κουφόπουλο η Δάφνη

Μετά την σπουδαία προσθήκη του Διονύση Μουστόπουλου, ο Μάης Κωνσταντινίδης έχει θέσει το πλάνο της νέας σεζόν για την Δάφνη Δαφνίου, η οποία περιλαμβάνει παίκτες με ταλέντο, φιλοδοξία, και σε καλή μπασκετική ηλικία.

Ένας από αυτούς είναι ο Αριστοτέλης Στέφος, ο οποίος ξεχώρισε την περσινή σεζόν με τον Πανελευσινιακό, και θα ήταν ιδανικός για δίδυμο με τον Διονύση Μουστόπουλο. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ ολοκλήρωσε τη έχοντας 9,4 πόντους σε 30 παιχνίδια, και ενδιαφέρει άμεσα την ομάδα του Χαϊδάριου.

Στην Δάφνη θα συνεχίσει την πορεία του ο 19χρονος γκαρντ Κώστας Κουφόπουλος, ο οποίος στην πρώτη του rookie σεζόν είχε 2,5 πόντους και 11 τρίποντα σε 21 παιχνίδια, προερχόμενος από το εφηβικό του Παναθηναϊκού. Επίσης, στο «Χρ.Αγγουράκης» θα βρίσκεται και ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Στάθης Παπαδάκης, με το Περιστέρι να τον παραχωρεί για τρίτη στη σειρά σεζόν, μετά την θητεία του σε Ίκαρο Νέας Σμύρνης και Ηράκλειο. Στην Κρητική ομάδα αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια έχοντας 5,3 πόντους και 20 τρίποντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ