22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βλέπει Σενγκέλια η Ρεάλ

Με τις ομάδες να προσπαθούν ακόμα να κατανοήσουν το μέγεθος των ζημιών που θα αφήσει πίσω της η πανδημία του κορωνοϊού, είναι περίπου αδιανόητο να μιλάμε αυτή τη στιγμή για μεταγραφική δραστηριότητα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και σενάρια να εξυφαίνουμε, καθώς αυτά, ως γωστόν, είναι... δωρεάν.

Ένα από τα τελευταία σενάρια που διακινείται στον ευρωπαϊκό Τύπο αφορά το ενδεχόμενο η Ρεάλ να κινηθεί για την απόκτηση του Τόρνικε Σενγκέλια. Όχι μόνο επειδή η Ρεάλ είναι από τις πολύ λίγες ομάδες που πιθανώς έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει το μπάτζετ της σε υψηλό επίπεδο ακόμα και μετά την κρίση του κορωνοϊού, αλλά και διότι η Μπασκόνια αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Ο Σενγκέλια έχει μαζί της συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και για καθένα από αυτά θα πρέπει να λάβει 2 εκ. Ευρώ. Ποσό που, με τα σημερινά δεδομένα, μοιάζει σχεδόν αδύνατο να καταβληθεί από τους Βάσκους. Θα μπορούσε όμως να το πληρώσει η Ρεάλ, που βεβαίως ξέρει ότι θα ενισχυθεί πολύ με έναν τέτοιον παίκτη...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ