21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βλέπει Πάτερσον ο Ολυμπιακός! (vids)

Μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου και τις αναταράξεις που προκάλεσε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ξένου ή ξένων παικτών προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του. Τούτο προέκυψε και από τη συνάντηση που είχαν μετά τον τελικό οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, χωρίς πάντως να γίνεται απαραίτητα λόγος για αποδέσμευση κάποιου από τους υπάρχοντες ξένους.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ερευνά την αγορά και φαίνεται πως έχει ψηλά στις προτιμήσεις του τον Λαμάρ Πάτερσον (27, 1.96μ.). Έναν παίκτη τον οποίον εξέτασε σοβαρά και το περασμένο καλοκαίρι πριν τελικά αυτός υπογράψει στην Τορίνο. Τώρα πρόκειται να φύγει από την ιταλική ομάδα, μάλιστα δεν αγωνίστηκε καθόλου στο φάιναλ έιτ του ιταλικού κυπέλλου (το κέρδισε η Τορίνο), καθώς είχε αποκτηθεί στη θέση του ο Βάντερ Μπλου, επομένως ο δρόμος για τη μεταγραφή του, εφόσον το αποφασίσει οριστικά ο Σφαιρόπουλος, είναι ανοικτός. Το ενδιαφέρον τον Ολυμπιακού φέρνει στη δημοσιότητα η ιταλική ιστοσελίδα pianetabasket.com.

Ο Πάτερσον παίζει στις θέσεις "2" και "3" και αν αποκτηθεί, θα παίξει στη θέση του Χόλις Τόμπσον. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Πίτσμπεργκ και επελέγη στο νούμερο 48 του ντραφτ του 2014 από τους Μιλγουόκι Μπακς. Εκείνη τη χρονιά ήρθε στην Ευρώπη και έπαιξε στην Τόφας Μπούρσα και τη διετία 2015-17 κινήθηκε μεταξύ Ατλάντα Χοκς και G-League. Το περασμένο καλοκαίρι, παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, κατέληξε τελικά στην Τορίνο, όπου έχει 13,4π., 4,6ρ. και 3,2 ασ. στο ιταλικό πρωτάθλημα και 16,3π., 5,3ρ. και 3ασ. στο Eurocup.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ