25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βλέπει Ολυμπιακό η Μακάμπι, νίκη για τη Χολόν

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε στο πρόγραμμά της τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα απόψε, αλλά ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί, καθώς ο κορονοϊός έβαλε "στοπ" στο μπάσκετ -και όχι μόνο- στο Ισραήλ. Με εξαίρεση της ευρωπαϊκές διοργανάωσεις. Γι' αυτό το λόγο αγωνίστηκε η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα, η οποία για τη Βαλκανική Λίγκα νίκησε τη Χάποελ Εϊλάτ.

Στη χώρα έχει επιβληθεί καθολικό lockdown, καθώς τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Έχει δοθεί άδεια μόνο στις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προετοιμάζει τους παίκτες του για να αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα του. Η προετοιμασία γίνεται χωρίς τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο μάτι και πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η Χάποελ Χολόν από την άλλη αγωνίστηκε κανονκά με τη Χάποελ Εϊλάτ, αλλά για τη Βαλκανική Λίγκα. Ο Στέφανος Δέδας οδήγησε στην ομάδα του σε μία ακόμη νίκη που σφραγίστηκε με το τελικό 105-102 στην παράταση. Το θετικό αυτό αποτέλεσμα φέρνει τη Χολόν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ως πρώτη στον όμιλό της με ρεκόρ 4-0.

Ο Φρεντερίκ Μπουρντιγιόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς σημείωσε 34 πόντους με εννέα (!) εύστοχα τρίποντα (9/14). Συνολικά η Χάποελ Χολόν είχε 19/40 σουτ τριών πόντων!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ