20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βλέπει Μπαμπ ο Προμηθέας (vid)

Ο Προμηθέας ετοιμάζει αυτό το καλοκαίρι μια ομάδα ικανή να διατηρήσει τα κεκτημένα της στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του Eurocup, στο οποίο θα πάρει μέρος για πρώτη φορά. Μέσα από αυτό το πρίσμα ερευνά τη αγορά και ο Μάκης Γιατράς με τους συνεργάτες του φαίνεται πως έχουν εντοπίσει για τις θέσεις της περιφέρειας έναν παίκτη, που ξέρει πολύ καλά το Eurocup.

Τον Αμερικανό Κρις Μπαμπ, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Προμηθέας έχει προσεγγίσει εκδηλώνοντας τον ενδιαφέρον του. 

Ο Κρις Μπαμπ (29, 1,96) είναι ένας σούτινγκ γκαρντ, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να παίξει και σε θέση "3", ο οποίος αποφοίτησε το 2013 από το Αϊόβα Στέιτ και έφτιαξε το όνομά του στην Ευρώπη τη διετία 2015-17, όταν φόρεσε τη φανέλα της Ουλμ. Με αυτήν έπαιξε και στο Eurocup έχοντας αυτή τη διετία 11 πόντους κατά μέσο όρο με 39% στα τρίποντα, επιδόσεις που του έδωσαν τη δυνατότητα να βρει καλύτερο συμβόλαιο στην Κουμπάν τη σεζόν 2017-18.

Έπαιξε στο Eurocup και με τη Λοκομοτίβ έχοντας κατά μέσο όρο 8,3 πόντους με 34% στο τρίποντο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα. Δεν έκανε καλή σεζόν και ίσως αυτό του δίνει έξτρα κίνητρο για να ξαναβρεί φέτος τον εαυτό του.

Είναι καλός παίκτης πάντως και ο Προμηθέας φαίνεται πως κάνει την προσπάθειά του για να τον φέρει στην Πάτρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ