16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Βλέπει Λαντέιλ η Μπαρτσελόνα

Η βασική προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα για τη θέση του σέντερ, που θέλει να καλύψει μετά την αποχώρηση του Άντε Τόμιτς, είναι ο Γιαν Βέσελι. Δεν αποτελεί μυστικό ότι αυτόν έχει ζητήσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες.

Πρώτον, έχει συμβόλαιο με τη Φενερμπαχτσέ, η οποία όσο κι αν βρίσκεται σε φάση περικοπών, δεν θέλει να χάσει όλα τα μεγάλα ονόματα που είχε πέρυσι στο ρόστερ της. Ήδη έφυγαν ο Ντατόμε και ο Ντέρικ Ουίλιαμς, ο Κώστας Σλούκας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ και ο Ντε Κολό μιλάει με τη Βαλένθια.

Η τουρκική ομάδα θέλει να κρατήσε τον Βέσελι, ο οποίος έχει να λάβει του χρόνου 3 εκ. Ευρώ κι αυτό είναι το δεύτερο σημαντικό πρόβλημα της Μπαρτσελόνα. Ο Τσέχος είναι ακριβός και δεν είναι βέβαιο ότι οι "μπλαουγκράνα" είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν τόσο πολλά χρήματα για να πάρουν ένα σέντερ, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στη συγκεκριμένη θέση έχουν άλλους δύο καλούς παίκτες. Τον Μπράντον Ντέιβις και τον Πιερ Οριόλα. Άρα η δουλειά μπορεί να γίνει και με έναν λιγότερο ακριβό σέντερ.

Όπως ο Γιοκ Λαντέιλ, τον οποίον ο Γιασικεβίτσιους ξέρει πολύ καλά, αφού συνεργάστηκε μαζί του φέτος στη Ζαλγκίρις. Ο Αυστραλός είναι αθλητικός, τελειώνει καλά τις φάσεις μέσα στη ρακέτα, παίζει καλή άμυνα και στην Ισπανία λένε πως αποτελεί τη βασική εναλλακτική επιλογή του Σάρας στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Βέσελι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ