21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βλέπει Θίοντορ ο Ερυθρός Αστέρας

Μετά το κλείσιμο των μεταγραφών του Στράτου Περπέρογλου και του Μουχάμαντ Φαγέ, ο Ερυθρός Αστέρας πάει να κάνει ένα ακόμα κόλπο, που θα τον δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Έχει βάλει στο στόχαστρο και προσπαθεί να πάρει τον Τζόρνταν Θίοντορ.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο με το Μιλάνο. Η ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι δεν τον θέλει, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, ωστόσο και ο παίκτης δεν θέλει να φύγει... τσάμπα. Πρόσφατα φάνηκε να βρίσκεται μια λύση στο θέμα της εξαγοράς του συμβολαίου του, όμως τελευταία στιγμή «ναυάγησαν» οι συζητήσεις.

Τώρα βγαίνει στο προσκήνιο ο Ερυθρός Αστέρας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Blic του Βελιγραδίου, ο Πέρο Άντιτς έχει «ψήσει» τον Θίοντορ να πάει στον Ερυθρό Αστέρα, εκμεταλλευόμενος την καλή σχέση που έχουν αναπτύξει παίζοντας ως συμπαίκτες στην Εθνική της ΠΓΔΜ (ο Θίοντορ έχει σκοπιανό διαβατήριο). Και η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς έχει μπει σε συζήτηση με το Μιλάνο μήπως βρουν μια άκρη οι δύο τους με τον τρόπο που θα καλυφθεί το συμβόλαιο του Αμερικανού τη νέα σεζόν, ώστε να μπορέσει αυτός να μετακομίσει εν τέλει στο Βελιγράδι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ