17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βλέπει Ζίζιτς, Πάνγκος η Μακάμπι

Η Μακάμπι έλυσε τη συνεργασία της με τον Ταρίκ Μπλακ, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο ρόστερ της τη νέα σεζόν, όπως αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους ισραηλινά μέσα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξει σημαντική διαφοροποίηση της σύνθεσής της σε σχέση με τη φετινή, που θα εξαρτηθεί πάντως άμεσα από το μπάτζετ που θα διατεθεί. Κι είναι ακόμα άγνωστο τι χρήματα θα βάλουν του χρόνου οι μέτοχοι της Μακάμπι, αφού είναι άγνωστο τι συνέπειες θα επιφέρει και στη νέα σεζόν η πανδημία του κορωνοϊού.

Παρ' όλα αυτά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του μελετούν την αγορά προκειμένου να είναι έτοιμοι. Και σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, υπάρχουν δύο παίκτες που έχουν σημειωθεί στο μπλοκάκι και πιθανότατα θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους.

Ο ένας είναι ο Άντε Ζίζιτς. O 23χρονος Κροάτης σέντερ, που εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να καθιερωθεί στο ΝΒΑ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Φέτος ξεκίνησε με προσδοκίες φορώντας τη φανέλα των Καβαλίερς, αλλά μια σειρά τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και να δείξει την αξία του. Ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά αν το κάνει, η Μακάμπι θεωρείται βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί.

Ο άλλος παίκτης που αρέσει στην "ομάδα του λαού" είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός γκαρντ, που φέτος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών και δεν βοήθησε την Μπαρτσελόνα, είναι όμως καλός παίκτης και η Μακάμπι τον έχει βάλει στα υπόψη της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ