24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βλέπει Αναγνωστόπουλο, Σκορδά ο Οίακας

O Οίακας Ναυπλίου βρίσκεται  για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Β' Εθνική, και μετά τη συμφωνία με τον Χάρη Κουλουριώτη θέλει να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του, έχοντας δυο στόχους που μπορούν να ταιριάξουν στα θέλω του προπονητή του.

Ο ένας είναι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πατρών στην Α2, έχοντας 1,4 πόντους και 0,8 ριμπάουντ. Ο 24χρονος σέντερ ξεκίνησε το μπάσκετ από τον  Άρατο Κιάτου, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Ίκαρο Καλλιθέας, Αγία Παρασκευή, Εθνικό Πειραιά, ΚΑΟΚ και Γλαύκο.

Ο έτερος για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Οίακας είναι ο Παντελής Σκορδάς, ο οποίος κατάγεται από το Άργος, γεγονός που δείχνει όπως και στην περίπτωση του Αναγνωστόπουλου, εξετάζει περιπτώσεις με παίκτες που κατάγονται από γειτονικές περιοχές. Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ από τις ακαδημίες της ΑΕΚ Άργους πήγε στον Ίκαρο Καλλιθέας που αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική το 2014-15 και συνέχεια με την Ένωση Ιλίου πάλι στην Β’ Εθνική το 2015-16.Την σεζόν 2016-17 κέρδισε την άνοδο του από την Β' Εθνική με τον ΑΣ Καρδίτσας, ενώ πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν με τον ΚΑΟ Κορίνθου, έχοντας 6,8 πόντους σε 30 συμμετοχές. Χωρίς αμφιβολία όμως η πιο σημαντική και μεγαλύτερη διάκριση ήρθε το καλοκαίρι του 2015 στον Βόλο όπου ως μέλος της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ