18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βλάχος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Τεράστια βήματα βελτίωσης έχει ήδη κάνει ο Αρκαδικός, με τους παίκτες του να έχουν να δώσουν πολλά ακόμα, όπως εξήγησε ο Μάριος Δεσποτάκης.

Το συγκρότημα της Τρίπολης επιβλήθηκε του Δούκα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2, με τον προπονητή του να τονίζει μετά το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα σε ένα παιχνίδι που ήταν «τελικός» κι είχαμε άγχος. Το άγχος φάνηκε στο παρκέ, καθώς προσπαθούσαμε, βγάζαμε άμυνες, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό, όμως, δεν μετριάζει την προσπάθεια των παιδιών που όλη την εβδομάδα δούλεψαν πολύ σκληρά κι έχουν κάνει τεράστια βήματα βελτίωσης με τα περιθώρια βεβαίως να είναι κι άλλα. Εύχομαι η νίκη αυτή να μας ελαφρύνει λίγο το άγχος και να μπορέσει η ομάδα στην συνέχεια να παίξει το μπάσκετ που μπορεί πραγματικά».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως κανείς δεν θα πρέπει να τους υποτιμήσει κι ας έχουν μόλις τρεις νίκες μέχρι στιγμής: «Στην μπασκετική πιάτσα μάς έχουν τελειωμένους. Αυτό, όμως, δεν υπάρχει και θα το δείτε στη συνέχεια. Εγώ βλέπω τα μάτια των παιδιών καθημερινά στο γήπεδο και είναι βέβαιο πως θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους».

Ο Λάμπρος Βλάχος, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Περιμέναμε αυτόν τον αγώνα πώς και πώς. Μπήκαμε πιο χαλαρά από ό,τι θα έπρεπε, παρότι είχαμε πει ότι αυτό είναι το πιο δυνατό μας ματς. Δεν το κάναμε αυτό στην αρχή, αλλά είχαμε θέληση για τη νίκη και στο τέλος όλα πήγαν καλά. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με αυτή τη βαθμολογική σημασία, πάντα ο γηπεδούχος όταν ο αγώνας πάει στις λεπτομέρειες είναι αυτός που έχει το περισσότερο άγχος. Στο τέλος, όμως, δείξαμε χαρακτήρα κι αυτό είναι που χτίζουμε καθημερινά στο γήπεδο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη μάς άρεσε ακόμα περισσότερο».

Αναφέρθηκε και στον κόσμο και στη συμβολή του στην επικράτησή τους, συμπληρώνοντας: «Η παρουσία του κόσμου μάς βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο εάν ήμασταν μόνοι μας. Στα κρίσιμα σημεία οι φίλαθλοί μας μας δίνουν ώθηση και πάμε όλοι μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ