21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Βλάχος: “Έχουμε αλλάξει… τσιπάκι”

Στην πορεία που πραγματοποιεί ο Εθνικός έως τώρα στο πρωτάθλημα αλλά και στο ματς με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων (18/3 17:00) αναφέρθηκε ο προπονητής του, Βαγγέλης Βλάχος.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Εθνικού στο Facebook, ο Βλάχος τόνισε πως “αν κάνουμε το λάθος να μείνουμε στο τι πετύχαμε χθες, στο τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα απογοητευτούμε με τη συνέχεια. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα, η ομάδα ακόμα δεν έχει σωθεί μαθηματικά, πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε τους Μαχητές, για να αλλάξουμε στόχευση και να πούμε ότι έχει βγει το βασικό μας πλάνο δήλωσε ο Βλάχος, ο οποίος δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο στους παίκτες του να βγουν από το… πρόγραμμα.

“Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Κάναμε καλές προπονήσεις, έχουν αλλάξει "τσιπάκι", όμως η ομάδα μας έχει αρκετούς νέους και άπειρους αθλητές, που μπορεί να παρασυρθούν, γι' αυτό και ο αυριανός αγώνας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Άλλωστε οι Μαχητές έχουν ομάδα με πείσμα και παλεύουν όλα τα παιχνίδια” συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση, με 24 πόντους (5/6 βολές, 2/3 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα) κόντρα στην ΑΕΛ. "Δεν είναι θέμα ατομικής απόδοσης, όλη η ομάδα έπαιξε καλά και μέσα από την ομαδική δουλειά βγήκαν τα σουτ. Δεν με νοιάζει πόσους πόντους θα βάλω αύριο. Ας μην πετύχω κανέναν, αρκεί ο Εθνικός να βγει νικητής από την αναμέτρηση"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ