21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βισκαδουράκης: «Δεν είμαστε έτοιμοι για Γ’ Εθνική»

Το Κύπελλο της ΕΚΑΣΚ σήκωσε ο Εργοτέλης, λίγο πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Γ' Εθνική. Η ομάδα της Κρήτης πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο με 83-77 και κατέκτησε το τίτλο  λίγο πριν το παιχνίδι με τους Δρομείς Τρίπολης (18/10, 15:30).

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Βισκαδουράκης ανέφερε στο «sports-factory.gr» πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη για τις εθνικές κατηγορίες. Ο λόγος το τοπικό λοκ-ντάουν που υπάρχει στο Ηράκλειο και δυσχέραινε την προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων».

Ευχαριστηθήκατε το παιχνίδι;
«Ευχαριστήθηκαν όλοι όσοι ήταν παρόντες. Κρίμα που δεν μπορούσε παραπάνω κόσμος να ήταν εδώ (Λίντο). Ήταν μια γιορτή του μπάσκετ. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Θέλω μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους όλων των παικτών να αφιερώσω αυτό το Κύπελλο σε έναν άνθρωπο που μας έβλεπε από τα μέσα δικτύωσης και ζούσε την αγωνία του ότι δεν μπορεί να είναι εδώ. Στον πρόεδρο μας τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη. Να του ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας σύντομα να είναι κοντά μας. Εύχομαι η διακύμανση του σκορ να μην του δημιούργησε επιπλέων προβλήματα γιατί ήταν καθαρά ντέρμπι. Πρόεδρε σε περιμένουμε γρήγορα! Από την άλλη, θέλω να δώσω συγχαρητήρια πολλά και πολλά μπράβο στους παίκτες μου, γιατί είναι παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος (Γ’ Εθνική). Εμείς δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Δεν έχουμε προλάβει, λόγω των προβλημάτων με τον covid-19, να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε και σίγουρα τέτοια παιχνίδια μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο στο τέλος. 
Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Νομίζω ότι είναι ομάδα άλλης κατηγορίας και εύχομαι του χρόνου να συναντηθούμε και οι δυο στην Γ’ Εθνική γιατί τα παιδιά είναι μια πολύ καλή ομάδα». 

Είναι και προσωπική σου επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚ;
 «Είναι επιτυχία όλης της ομάδας είναι επιτυχία των παιδιών που ζήσαμε κάθε στιγμή στο γήπεδο, που δουλεύαμε μαζί. Εύχομαι να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Σιγά σιγά και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες η δουλειά μας θα φανεί ακόμα περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και πέρσι και φέτος και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής που έχουμε μπροστά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ