15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βιονικός ΛεΜπρόν (vid)

Την Παρασκευή έβαλε 28 πόντους στο Μαϊάμι. Το Σάββατο ταξίδεψε στο Κολάμπους του Οχάιο για να δει το γιο του να παίζει μπάσκετ. Και την Κυριακή πήγε στην Ατλάντα, σκόραρε 32 πόντους και οδήγησε τους Λέικερς σε νίκη επί των Χοκς (101-96), την έβδομη συνεχόμενη, που τους κρατά στην κορυφή του ΝΒΑ με 24-3 μαζί με τους Μπακς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν καταλαβαίνει τίποτα. Στα 34 του εξακολουθεί να παίζει σαν έφηβος, να κάνει εντυπωσιακά καρφώματα, να μοιράζει εντυπωσιακές ασίστ, να κυριαρχεί με τρόπο μοναδικό στο παιχνίδι. 

"Δεν ξέρω πόσα ακόμα παιχνίδια έχουν μείνει στην καριέρα μου", λέει. "Δεν ξέρω για πόσο ακόμα τα παιδιά θα έρχονται να με βλέπουν να παίζω. Αυτή όμως είναι η υποχρέωσή μου. Να παίζω", είπε, έχοντας προηγουμένως συμπληρώσει τη στατιστική του με 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Η νίκη των Λέικερς στην Ατλάντα, πάντως, δεν ήταν εύκολη. Οι Χοκς πάλεψαν το παιχνίδι, βρίσκονταν κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος ο Ρέντις έχασε ένα τρίποντο με το οποίο θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και να είχε δώσει άλλη τροπή στην αναμέτρηση. Όμως η ιστορία έγραψε ότι οι Λέικερς νίκησαν και συνεχίζουν την ξέφρενη φετινή πορεία τους. Ο Άντονι Ντέιβις είχε 27 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ από τους Χοκς ο Τρε Γιανγκ σκόραρε 30 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ