15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βιλντόζα: «Ονειρευόμουν μία ευκαιρία και έφτασα σε ένα όνειρο»

Με ένα πολύ όμορφο μήνυμα αποχαιρέτησε την ομάδα της Μπασκόνια, ο Λούκα Βιλντόζα. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τους Βάσκους και την συμφωνία του με τους Νιου Γιορκ Νικς, ο Αργεντινός γκαρντ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην ομάδα της Μπασκόνια, μέσα από τον λογαριασμό του στο Τουίτερ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βιλντόζα:

«Γειά σε όλους. Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα για εμένα, επειδή πρέπει να πω αντίο σε όλον τον κόσμο της Μπασκόνια. Και αυτό δεν είναι κάτι εύκολο. Όταν έφτασα στη Βιτόρια ήμουν ένας παίκτης που απλά ονειρευόταν μία ευκαιρία. Δεν ήθελα τίποτα παραπάνω από αυτό.

Τελικά, σε αυτόν τον σύλλογο ωρίμασα, μεγάλωσα ως παίκτης και ως άνθρωπος. Πήρα πολλή αγάπη και σεβασμό από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ. Έζησα στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή μου. Γνώρισα ανθρώπους φανταστικούς, συναδέλγους, γνωστούς και φιλάθλους. Και τελικά η Μπασκόνια βρέθηκε πλέον στην καρδιά μου.

Το ότι πήρα την απόφαση να φύγω τώρα δεν ήταν κάτι εύκολο. Όμως πρέπει να κάνω αυτό το βήμα. Το να παίξω στο ΝΒΑ ήταν το υπέρτατο όνειρο για εμένα. Ήταν αυτό που σκεφτόμουν σαν παιδί και που έπαιζα στο δωμάτιό μου με τον πατέρα μου. Θέλω και χρειάζομαι αυτή η ουτοπία μου να γίνει πραγματικότητα. Και φυσικά να δω τι μπορώ να κάνω.

Πριν τελειώσω, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν δίπλα μου αυτά τα τέσσερα χρόνια, παίκτες, προπονητές, μέλη του τεχνικού σταφ και φυσικά τους φιλάθλους που ήταν πάντα μαζί μου, για την αγάπη και τον σεβασμό τους. Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά. Λούκα»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ