19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Βιδορέτα: “Ο Μπόγρης μας έδωσε σταθερότητα στην άμυνα”

Ο Γιώργος Μπόγρης επέστρεψε στην Ισπανία και μετά από τρεις μέρες με τη νέα (αλλά και παλιά του ομάδα) την Ιμπεροστάρ Τενερίφη, πάτησε παρκέ και μάλιστα για σχεδόν είκοσι λεπτά πανηγυρίζοντας στο τέλος και τη νίκη με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο προπονητής του, Τσους Βιδορέτα, αναφέρθηκε στον Έλληνα σέντερ μιλώντας σήμερα σε ΜΜΕ των Κανάριων Νησιών: "Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο, στο τρίτο έβαλαν τα σουτ και πλησίασαν βρήκαν ρυθμό, αλλά για εμάς ήταν μια άσκηση ωριμότητας αυτό το παιχνίδι. Αν υπολογίσουμε και την απουσία του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Γιώργος Μπόγρης, παρά το ότι μόλις έφτασε ουσισατικά, μας έδωσε πολύ μεγάλη σταθερότητα στην άμυνα. Παράλληλα , βρήκαμε καλά σουτ, ο Γιούστα ευστόχησε σε καθοριστικά σημεία και πήραμε μια νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο".

Ο Βιδορέτα ξεκαθάρισε πως ο πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η παρουσία στο Κύπελλο, αλλά και η πρώτη θέση στο Basketball Champions League, στον όμιλο, στον οποίο συγκατοικεί με το Περιστέρι: "Ήταν σημαντική νίκη γιατί μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο της παρουσίας στο Copa del Rey (η Τενερίφη είναι τέταρτη με ρεκόρ 8-5, αλλά οι επόμενες τέσσερις βρίσκονται μια νίκη μακριά με ρεκόρ 7-6 και περνούν οι οχτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης). Όπως επίσης είναι σημαντικό παρά την ήττα από τη Νίζνι να μείνουμε πρώτοι στον όμιλο στο BCL, γιατί αυτό οδηγεί σε πιο εύκολη πορεία στη συνέχεια στη διοργάνωση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ