22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βιδορέτα: “Κλειδί για εμάς η απόκτηση του Μπόγρη”

Ο Γιώργος Μπόγρης άφησε την Ελλάδα και τον Προμηθέα Πάτρας για την Ισπανία και την Ιμπεροστάρ Τενερίφη, όπου βρίσκεται και πάλι με έναν προπονητή με τον οποίο έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του τη σεζόν 2016-17. Ο Τσους Βιδορέτα μίλησε στο Radio Club Tenerife για τον Έλληνα σέντερ.

"Είμαι ενθουσιασμένος μαζί του! Από την ημέρα που ήρθε έχουμε δέκα νίκες σε δώδεκα αγώνες. Μας έδωσε πολλά σε ότι αφορά τη χημεία της ομάδας, το ριμπάουντ και... οξυγόνο για τον Σερμαντίνι. Είναι ένα από τα κλειδιά για αυτό το καλό σερί αποτελεσμάτων που έχουμε".

Όλα αυτά ο Βάσκος προπονητής τα δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα (2/2) στην Τενερίφη. Έναν αντίπαλο απέναντι στον οποίο ο Μπόγρης έκανε πάντα καλές εμφανίσεις στη Liga Endesa, αλλά και στο Copa Del Rey, όταν μάλιστα με την Μπιλμπάο την είχα αποκλείσει στον προημιτελικό.

 

H Τενερίφη έχει το ερωτηματικό του Ντάνι Ντίεθ για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, καθώς έχει ενοχλήσεις στην πλάτη, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει το δικό της ερωτηματικό δίπλα στο όνομα του Νίκολα Μίροτιτς. "Είμαστε γενικά καλά, καλύτερα από ότι φανταζόμουν πως θα ήμασταν", τόνισε ο Βιδορέτα για να επιστρέψει στο θέμα των αλλαγών στο ρόστερ: "Οι αφίξεις του Μπόγρη και του Ουάιτ ήταν κλειδιά για το rotation της ομάδας, μας έκαναν πιο δυνατούς. Το σερί των αποτελεσμάτων είναι θετικό, αλλά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ακόμη καλύτερα τη στιγμή στην οποία βρισκόμαστε. Δουλεύουμε για να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση, ενόψει της διακοπής που θα έχουμε για τα παράθυρα της FIBA για τις εθνικές ομάδες".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ