25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Βιδορέτα: «Καλάθης για MVP, είχαμε 110 προβλήματα»

Ο Τσους Βιδορέτα δεν είχε κανένα παράπονο μετά τη «βαριά» ήττα της Βαλένθια από τον Παναθηναϊκό με 75-56 στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα εστίασε στον Νικ Καλάθη, ενώ μίλησε και για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γι’ αυτή τη σημαντική νίκη και για τη μάχη που δίνουν για την τετράδα και τα πλέι οφ. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς όλη τη σεζόν και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Ήμασταν αδύναμοι στη ρακέτα στο ξεκίνημα του αγώνα και πήρε πλεονέκτημα από αυτό ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε, αλλά ήμασταν άστοχοι στο τρίποντο. Ο Σαν Εμετέριο τραυματίστηκε και ήταν σημαντικό, καθώς τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Δεν είχαμε ελπίδες στο τέλος, αλλά ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να παίξει με μικρό ροτέισον».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στη διοργάνωση: «Για εμάς ήταν μία νέα εμπειρία. Πρέπει να κερδίσουμε τη δυνατότητα να είμαστε κάθε χρονιά στη λίγκα. Στην αρχή ξεκινήσαμε πολύ καλά με τρεις νίκες, μετά είχαμε πολλά παιχνίδια εκτός έδρας και μας δυσκόλεψαν. Μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις απέναντι σε ΤΣΣΚΑ, Χίμκι και Μπαρτσελόνα. Οι τραυματισμοί μας φέτος ήταν 110, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε 20 απώλειες. Είναι τεράστιος ο αριθμός μας. Με αυτές τις συνθήκες είμαστε ικανοποιημένοι. Αν κερδίσουμε την τελευταία αγωνιστική μπορούμε και δέκατοι και θα είναι μία ικανοποιητική πορεία και θα είμαστε ευχαριστημένοι αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στη διοργάνωση. Είναι κίνητρο και επιθυμία».

Για τον Νικ Καλάθη κι αν μπορεί να πάρει το βραβείο του MVP:

«Ναι σαφώς και θα μπορούσε ο Καλάθης να είναι ο MVP της διοργάνωσης αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στο Φάιναλ Φορ καθώς ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. Θα ήθελα να κάνω ένα εξωαγωνιστικό σχόλιο, ο Καλάθης μας χαιρέτησε όλους και τον αντιμετώπισα για πρώτη φορά σήμερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ