30.4 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Βιδορέτα: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Τσους Βιδορέτα μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά τον τελικό απέναντι στην Μπολόνια και μεταξύ άλλων σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις που στοίχισαν στην Τενερίφη, το μεγάλο ποσοστό αστοχίας της ομάδας του ενώ έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους φιλάθλους των "Νησιωτών".

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είναι μία δύσκολη μέρα για εμάς, από την πρώτη στιγμή τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι η Μπολόνια ήταν καλύτερη στο πρώτο δεκάλεπτο. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ ενώ εκείνοι τα έβαλαν σχεδόν όλα. 

Κάναμε μία πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να το γυρίσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση και βρεθήκαμε πολλές φορές κοντά στην ανατροπή. Μας στοίχισαν όμως τα πολλά φάουλ που μας χρέωσαν κυρίως τα επιθετικά. Όταν το 30% από τις χαμένες ευκαιρίες σου έρχεται από τα φάουλ, είναι απίθανο να φτάσεις στην ανατροπή.

 Όσον αφορά το ποσοστό μας στα τρίποντα, νομίζω ήταν πολύ συγκεκριμένο το τι έγινε. Το πρόβλημα ήταν αυτά τα ανοιχτά σουτ που χάσαμε χωρίς να έχουμε καμία πίεση από τον αντίπαλο. Δεν μπορώ να πω πως κάναμε κάτι λάθος στο παιχνίδι μας. Μαζέψαμε 44 ριμπάουντ απέναντι σε μία ομάδα με απίστευτη φυσική κατάσταση. Θέλω μόνο να πω στους φιλάθλους μας ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ