14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βιδορέτα: «Η ομάδα έχει κίνητρο για την Αθήνα» (vids)

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη είναι μία από τις ομάδες που θα δούμε στο ΟΑΚΑ και στην επανεκκίνηση του BCL με τον παράδοξο τρόπο της «αυλαίας» της περσινής διοργάνωσης. Ο Τσους Βιδορέτα, προπονητής της ομάδας του Γιώργου Μπόγρη, μίλησε για το Final 8 (30/9-4/10) και τον προημιτελικό με τη… συμπατριώτισσα Σαραγόσα.

«Φτάνουμε σε μια καλή στιγμή στο Final 8», τόνισε ο Βάσκος κόουτς για να προσθέσει: «Παίξαμε καλά σε τρεις αγώνες σε πέντε μέρες. Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά μετά τις τρεις νίκες. Είμαστε επίσης όλοι καλά γενικότερα, αφού δεν είχαμε απουσίες και προβλήματα με εξαίρεση τον τραυματισμό του Ντέγιαν Τοντόροβιτς, πριν ξεκινήσει η σεζόν και του Σαντιάγο Γιούστα που συνεχίζει την αποθεραπεία του».

Ο Βιδόρετα ξεκαθαρίζει πως «η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο» και συνεχίσει: «Ξέρουμε τις δυσκολίες που κρύβει ένα F8. Στον πρώτο αγώνα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με την οποία έχουμε ήδη αναμετρηθεί φέτος και θέλουμε να νικήσουμε για να φτάσουμε στους ημιτελικούς. Η Σαραγόσα έχει πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της, έχει καλούς προπονητές και σκόρερ. Είναι μια ομάδα με πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι όταν θα είμαστε στην επίθεση, γιατί έχει παίκτες που παίζουν πολύ έξυπνα στην άμυνα».

Η Ιμπεροστάρ έχει κάνει το 3-0 στο ισπανικό πρωτάθλημα με νίκες επί της Σαραγόσα, της Μπιλμπάο (εκτός) και της Μούρθια (εκτός). Ο τελευταίος αγώνας ήταν πραγματικά συναρπαστικός με την Τενερίφη να επιστρέφει από το -26 για να φτάσει στη νίκη με +2, που ήταν και το μοναδικό της προβάδισμα στον αγώνα. Μάλιστα, σημείωσε 18 πόντους στα τελευταία 74'' δευτερόλεπτα σε έναν αγώνα που κράτησε περίπου δυόμιση ώρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ