19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βιδορέτα: “Βλέπω την επιρροή του Παπαθεοδώρου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ”

Ο Τσους Βιδορέτα έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και σε όλο το επιτελείο, τονίζοντας πως "κάνουν τρομερή δουλειά σε όλη τη σεζόν" με τον προπονητή της Ιμπεροστάρ Τενερίφη να προσθέτει: "'Ηταν ένα κλειστό παιχνίδι. Στην πρώτη περίοδο αρχίσαμε πολύ καλά και με ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ όμως πήρε όμως το αβαντάζ από τους παίκτες του πάγκου. Πήραμε διαφορά τριών πόντων στο ημίχρονο με την άμυνα μας. Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε πολύ με το πρώτο. Αρχίσαμε καλά αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η αντίδραση μας όμως ήταν καλή, πήραμε μία διαφορά οχτώ πόντων και μαζί τη νίκη”.

Ο Βάσκος τεχνικός ρωτήθηκε για τον Κόλτον Άιβερσον που ήταν πρωταγωνιστής για τους Ισπανούς στο δεύτερο μισό: "Δεν άρχισε πολύ καλά. Το χειρότερο διάστημα μας ήταν τα πρώτα λεπτά του, έχασε κάποια λέι απ και δεν έπαιζε καλά άμυνα. Η αντίδραση του ήταν όμως εξαιρετική και η προσφορά του ήταν καταλυτική για να πάρουμε μία διαφορά που δεν είναι η πραγματική απόσταση μας με τον ΠΑΟΚ, γιατί το παιχνίδι ήταν κλειστό”.

Ο Βιδορέτα ρωτήθηκε και για τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς έχει αντιμετωπίσει και πάλι την ελληνική ομάδα, την πρώτη χρονιά του BCL και πάλι ως κόουτς της Ιμπεροστάρ Τενερίφης, κατακτώντας μάλιστα και το τρόπαιο: “Έχει διαφορετικό κόουτς, έχει μεγάλο ρόστερ φέτος και σε σχέση με την πρώτη χρονιά που τον αντιμετώπισα. Είναι μία ομάδα που παίζει μοντέρνο μπάσκετ και πολύ ωραία στην άμυνα. Νιώθω την επιρροή του Ηλία Παπαθεοδώρου σε αυτό το παιχνίδι. Κάνουν τρομερή δουλειά. Νομίζω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από εκείνον που αντιμετώπισα στην πρώτη σεζόν του BCL. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που διεκδικεί μία συμμετοχή του σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια. Πρέπει βέβαια πρώτα να κερδίσει στον ημιτελικό”.

Ο Κόλτον Άιβερσον τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με πολλούς σκόρερ. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα και με τον τρόπο μας”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ