15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Βετούλας, Σκουρτόπουλος, Κολοσσός, Ιωνικός…

Ολα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα γαϊτανάκι με αλλαγές προπονητών και εμπλοκή πέραν της μίας κατηγορίας. Αρχίζοντας από το πιο σίγουρο κεφάλαιο του σεναρίου, αυτό είναι ότι ο Νίκος Βετούλας και ο Κολοσσός οδεύουν ολοταχώς προς ξεχωριστές πορείες, ανεξάρτητα μάλιστα από την έκβαση του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στο Λαύριο, ο οποίος λογικά θα είναι ο τελευταίος της κοινής τους πορείας.

Οι Ροδίτες έχουν ήδη αρχίσει την αναζήτηση του διαδόχου και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος αν και όχι ο μοναδικός, αφού γνωρίζοντας ότι υπάρχουν δυσκολίες λόγω της Εθνικής έχουν ψηλά στην λίστα και τον Ντίνο Καλαμπάκο τον οποίον ήθελαν και παλιότερα.

Κάπου εδώ, εμφανίζεται και ο Ιωνικός, όχι όμως επειδή μέχρι την Δευτέρα είχε στις τάξεις του τον Καλαμπάκο, αλλά επειδή ενδέχεται να αποτελέσει τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό του Βετούλα! Μπορεί μέχρι σήμερα ο Στέργιος Κουφός να εμφανίζεται ως ο νούμερα ένα στόχος του Βαγγέλη Τσάπα, όμως ο ίδιος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βετούλα κι επειδή... κάτι έχει πάρει το αυτί του για την Ρόδο μπορεί και να υπάρξει η μεγάλη στροφή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ