26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Βετούλας: Πιο… ευαίσθητοι οι διαιτητές προς εμάς

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, ξεκίνησε με ένα... παράδοξο στα όσα είπα, για τον δεύτερο αγώνα των playoffs, ενώ συνέχισε μιλώντας για τους διαιτητές της αναμέτρησης. 

«Έγινε το αντίθετο από ότι είχε γίνει στον πρώτο αγώνα", τόνισε ο Βετούλας, για να εξηγήσει: "Ο Κολοσσός ήταν καλύτερος κι έχασε και σήμερα εμείς ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και χάσαμε. Είναι κάτι που συνέβη, γιατί ο Κολοσσός έπαιξε με μεγαλύτερη ενέργεια στην επίθεση και στα ριμπάουντ, ενώ είχε και εύκολα σουτ τριών πόντων. Ήμασταν μονοδιάστατοι στην επίθεση, επηρεαστήκαμε από αυτό το καλό ποσοστό στα τρίποντα και δεν παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο μισό." Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης: "Θεωρώ επίσης, πως οι διαιτητές έκαναν περισσότερα λάθη από την ομάδα μου. Ήταν πιο... ευαίσθητοι προς τη δική μου ομάδα, σε καθοριστικούς παίκτες. Το θέμα είναι όμως πως χάσαμε. Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας την Τετάρτη και ελπίζω να νικήσουμε".

Ο Γκάρι Τάλτον, εκπροσωπώντας τους παίκτες του Ρεθύμνου, τόνισε: "Η ομάδα μας μπήκε δυνατά, αλλά τελικά υποστήκαμε μια δύσκολη ήττα. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν. Θέλαμε και προσπαθήσαμε να τελειώσουμε τη σειρά, αλλά δεν τα καταφέραμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ