25.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Βετούλας: “Περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά”

Ο Νίκος Βετούλας προσπάθησε να εξηγήσει πώς το Ρέθυμνο έχασε από την ΑΕΚ, όμως στο τέλος είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα και τους παίκτες, με τους οποίους συνεργάστηκε από τότε που κατέβηκε στην Κρήτη.

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη", είπε αρχικά. "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πολύ πιο δυνατά και σκληρά και μας δημιούργησε πρόβλημα. Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι, περισσότερο πνευματικά και όχι σωματικά, να αντεπεξέλθουμε. Υπήρχαν πολλές φορές που έπαιξαν στα όρια του φάουλ, αλλά δεν παύει να μας αποδιοργάνωσαν. Κάναμε κακές επιλογές, παρά το ότι τα 10 λάθη μας δεν είναι πολλά. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί όλη την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά όλη τη χρονιά.

Αξίζουν συγχαρητήρια και θεωρώ πως όταν κερδίζαμε, αλλά και όταν χάναμε, το κάναμε σαν ομάδα. Όπως και σήμερα όπου χάσαμε και πήγα στα αποδυτήρια και είδα τα παιδιά λυπημένα και αυτό με ικανοποίησε. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά και σαν χαρακτήρες αλλά και σαν ποιότητα παικτών. Συγχαρητήρια σε όλους, στη διοίκηση, στους φιλάθλους που μας βοήθησαν εντός έδρας"

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ