35 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Βετούλας: «Να παίξουμε και έξυπνα»

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει το Ρέθυμνο υποδεχόμενο την Κυριακή (14/01, 15.30) στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Άρη.

Οι Κρητικοί θα φιλοξενήσουν το συγκρότημα του Παναγιώτη Γιαννάκη για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον προπονητή τους Νίκο Βετούλα να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και φυσικά τις καλές εμφανίσεις. Γνωρίζουμε πως η αναμέτρηση αναμένεται πολύ δύσκολη, μια και ο Άρης στα τελευταία δύο παιχνίδια στην Ελλάδα έχει δείξει βελτίωση όσον αφορά στο σκοράρισμα, ενώ παίζει πολύ δυνατά στο αμυντικό κομμάτι».

Για το τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, για να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι εμείς είμαστε μια ομάδα που το ριμπάουντ παίζει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση κάθε παιχνιδιού μας, ενώ θα πρέπει να μη δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα. Αν καταφέρουμε και επιβάλουμε το ρυθμό μας θα έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας».

Σχετικά με τη βελτίωση που έχει δείξει, το τελευταίο διάστημα, το Ρέθυμνο ανέφερε: «Κρίνοντας από τον τρόπο παιχνιδιού μας είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε και έξυπνα κατά τη διάρκεια ενός ματς. Σε σχέση με την αρχή της σεζόν έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να τελειώσει ο πρώτος γύρος για να δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ