16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βετούλας: «Μπαίνει πλέον το “πρέπει” για τον Προμηθέα»

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει στο «Δημήτρης Τόφαλος» το Ρέθυμνο, αντιμετωπίζοντας τον Προμηθέα Πατρών, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την Κυριακή (01/04, 17.00) σε ένα παιχνίδι που προμηνύεται για αμφότερες δύσκολο όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο νυν προπονητής των Κρητικών και πρώην των Πατρινών, Νίκος Βετούλας: «Περιμένω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Στον Προμηθέα γιατί μπαίνει πλέον το "πρέπει" και σε εμάς γιατί θα αγωνιστούμε εκτός έδρας απέναντι σε δυνατό αντίπαλο». Είπε ακόμα…

-Το σχόλιό σας για το φετινό Προμηθέα;
«Μαζί με το Λαύριο αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος χρειάζονται νίκες για να πλασαριστούν ψηλά στην βαθμολογία. Κλειδί της πορείας του Προμηθέα είναι οι Έλληνες παίκτες του, όπως οι Γκίκας, Σαλούστρος, Τουτζιαράκης, που έχουν μεγάλη συμμετοχή στην επιτυχημένη παρουσία του στο πρωτάθλημα. Παράλληλα είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει καλό κλίμα και όλα αυτά του δίνουν τη δυνατότητα να κάνει πολύ καλή χρονιά».

-Πού θα κριθεί το μεταξύ σας παιχνίδι;
«Με αντίστοιχες ομάδες όπως ο Προμηθέας που στοχεύουν και βρίσκονται ψηλά, όπως το Λαύριο και ο ΠΑΟΚ, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Περιμένουμε πολύ δυνατό παιχνίδι και την πίεση από την πλευρά του Προμηθέα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό. Θεωρώ ότι ο ρυθμός θα κρίνει πάρα πολλά».

Διαβάστε, στο pelop.gr, ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Βετούλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ