32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Βετούλας: «Μεγάλο το κίνητρο»

Από το ΟΑΚΑ καλείται να περάσει το Ρέθυμνο, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ (04/10, 17.00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Κρητικοί δεν έχουν καταφέρει ποτέ στην ιστορία τους να κερδίσουν τους «κιτρiνόμαυρους» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, γεγονός όμως που δεν τους αποθαρρύνει. Εξάλλου, όπως τόνισε και ο Νίκος Βετούλας, το κίνητρό τους είναι μεγάλο ασχέτως της δυναμικότητας του αντιπάλου και της δυσκολίας της αποστολής τους: «Το ματς της Τετάρτης (04/10) θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε στη Ρόδο για αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό, σε ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Τα παιδιά το ξέρουν. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και να αντεπεξέλθουμε στην αθλητικότητα και στο εξαιρετικό τρανζίσιον παιχνίδι που έχει η ΑΕΚ. Θεωρώ πως διαθέτει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών. Με Αμερικανούς με αθλητικότητα και με σχήματα για κάθε περίσταση του παιχνιδιού. Έμπειροι Αμερικανοί και Έλληνες, όπως ο Λαρεντζάκης και ο Μαυροειδής που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου, από την πλευρά του, ανέφερε: «Πιστεύω είμαστε αρκετά έτοιμοι να πάμε στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε δει τα αδυναμίες της και αυτές θα χτυπήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Το ότι δεν έχουμε νικήσει ποτέ στο ΟΑΚΑ δεν λέει κάτι για εμάς. Στα νοκ άουτ παιχνίδια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε και όπως βγει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League που θα τους βρει στο Βενετόκλειο αντιμέτωπους με τον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας: «Σχετικά με την 1η αγωνιστική, όπως έχω πει πολλές φορές δεν πάμε ποτέ για να χάσουμε παρά μόνο για να κερδίσουμε. Θα παίξουμε για τη νίκη στη Ρόδο σε ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και αν τα καταφέρουμε θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για τη φετινή χρονιά». Δηλώσεις για το ματς με την «Ένωση» έκανε και ο Χιου Ρόμπερτσον, ο οποίος πρόσθεσε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Όμως, έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό και είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ