17.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Βετούλας: “Ηταν μια νίκη εγωισμού”

Ο Ιωνικός πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά από εκείνη στην Λήμνο και ο Νίκος Βετούλας είχε πολλούς λόγους να χαίρεται, αλλά φάνηκε και ρεαλιστής στις δηλώσεις του μετά την λήξη του δραματικού αγώνα με το Περιστέρι.

"Κάνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα σαν ομάδα, έχουμε έξι νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, παίζουμε και καλά. Σήμερα νικήσαμε μια ομάδα με βάθος και καλά δουλεμένη, επιλέξαμε να πάμε λίγο πιο επιθετικά στα γκαρντ της, τον Χάτσερ και τον Γκρέι και γι' αυτό βρήκε χώρο και έκανε όσα έκανε ο Μορέιρα, αν και βάσει αποτελέσματος η επιλογή μας αποδείχθηκε σωστή. Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά, κάποιοι έπαιξαν πάρα πολλά λεπτά, δεν μπορώ να πω το παραμικρό για κανέναν, όλοι πρόσφεραν. Δείχνουμε εικόνα πραγματικής ομάδας, έχουμε έμπειρα παιδιά σαν τον Μπαρτ και τον Λουκά, αλλά όλοι έχουν μεγάλο αθλητικό εγωισμό, δεν δέχονταν την σκέψη της ήττας. Εγινε ένα ματς που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος κι εμείς στο τέλος περισσότερο αφού νικήσαμε.

Μπορεί να έχουμε έρθει από την Α2, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς έχουμε ένα δυνατό ρόστερ, με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, αφού δεν γίνεται να νικάμε συνέχεια, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε σε διάρκεια καλή εικόνα". 

Σε ένα τέτοιο ματς ο κόουτς των ηττημένων δεν μπορούσε παρά να είναι... σκασμένος και ο Νίκος Παπανικολόπουλος εντόπισε μερικές ουσιαστικές λεπτομέρειες. "Ενα βασικό στοιχείο είναι ότι είχαμε θέματα στην άμυνα, δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Βέβαια με τα συνεχόμενα ματς και με δύο παρατάσεις, ίσως είναι και φυσιολογικό να μην παίρνονται οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία. Η διάθεση των παιδιών ήταν στον μέγιστο βαθμό, δεν υπάρχει κανέναν παράπονο, αλλά έγιναν λάθη που δεν είναι της παρούσης, έχουμε χρόνο να τα αναλύσουμε μεταξύ μας".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ