23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βετούλας: «Βγάλαμε αντίδραση»

Με θετικό πρόσημο θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο της Stoiximan.gr Basket League το Ρέθυμνο, που μετράει μέχρι στιγμής έξι νίκες και ισάριθμες ήττες.

Οι Κρητικοί δοκιμάζονται το Σάββατο (20/01, 16.30) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, με τον προπονητή τους Νίκο Βετούλα να εξηγεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ πως η αποστολή τους κάθε άλλο παρά ως εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί κι ας είναι ουραγός στην κατάταξη ο αντίπαλος: «Απομένει ακόμη ένα παιχνίδι για την ολοκλήρωση του α’ γύρου, εκείνο με τον Πανιώνιο. Είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Παρ’ όλο που έχει μία νίκη, στον αγωνιστικό χώρο παίζει αρκετά καλά. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουμε καλή ψυχολογία μετά το νικηφόρο σερί, αλλά ο Πανιώνιος παίζει για την επιβίωσή του, πράγμα που τον καθιστά πολύ επικίνδυνο. Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ σκληρή έδρα, καθώς οι φίλαθλοί του τον υποστηρίζουν ακόμη περισσότερο στις δύσκολες στιγμές».

Αναφορικά με το τι θα πρέπει να κάνει το Ρέθυμνο, για να φθάσει στο «διπλό», συμπλήρωσε: «Εμείς θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και να μην κάνουμε εύκολα λάθη που θα του δώσουν την ευκαιρία να βάλει καλάθια. Το ριμπάουντ είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε, με τον Πανιώνιο να διαθέτει πολλά ψηλά κορμιά». Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε και στην πορεία τους στον πρώτο γύρο, επισημαίνοντας: «Δεδομένου ότι ξεκινήσαμε άσχημα, πλέον βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση βαθμολογικά. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που χάσαμε εντός έδρας και κάναμε κάποιες αλλαγές περιμέναμε ότι θα αντιδράσουμε, αλλά δεν ξέραμε πόσες νίκες θα κάναμε. Το θετικό είναι ότι βγάλαμε αντίδραση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ