22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βετούλας: «Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι»

Ο Ιωνικός ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πιο εύκολη την ζωή του και ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή με αποτέλεσμα να συνεχίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Ο Νίκος Βετούλας μετά τη λήξη του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του και τόνισε ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Ιωνικού όσο καιρό είναι στον πάγκο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Θεωρώ ότι τα παιδιά έβγαλαν με επιτυχία έναν κύκλο τεσσάρων αγώνων. Το τέταρτο παιχνίδι ήταν το καλύτερο, όσον αφορά στην εμφάνιση. Ήταν μία 100% δίκαιη νίκη. Ειδικά μετά το δεύτερο δεκάλεπτο επιβάλαμε το ρυθμό μας και ήμασταν οι δίκαιοι νικητές. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη και να καταφέρουμε τον στόχο μας, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όσον αφορά στο τακτικό κομμάτι, θεωρώ ότι τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και ο Κώττας ήταν πολύ σημαντικοί. Ιδιαίτερα ο Μπατής και ο Βασίλης (Χαραλαμπόπουλος) στο διάστημα που έπαιξαν, ώστε να κρατήσουμε την απόδοση σε υψηλό επίπεδο. Όσο περνούσε το παιχνίδι, το δείχναμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και η διαφορά έφτασε στο σημείο που έφτασε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στον κόουτς» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ