27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Βετούλας: “Ήρθαμε για να νικήσουμε”

Ο Νίκος Βετούλας δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του, αν και στάθηκε στην απώλεια των ριμπάουντ, που κατά τη γνώμη του ήταν καθοριστική όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα. Τόνισε πάντως πως το Ρέθυμνο ήρθε στο ΟΑΚΑ για να νικήσει και εξέφρασε την αισιοδοξία πως μπορεί να φέρει τη σειρά στα τρία παιχνίδια.

"Έγινε αρκετά καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Η ΑΕΚ νίκησε δίκαια. Εμείς είχαμε αμφιβολία για την ενέργεια που θα βγάζαμε λόγω των αγώνων με τον Κολοσσό, που είχαν προηγηθεί. Αν εξαιρέσουμε τα ριμπάουντ, που έκριναν το παχνίδι πάντως, προσπαθήσαμε να παίξουμε έτσι όπως παίζουμε, να βασιστούμε δηλαδή σε αυτά τα χαρακτηριστικά που μας έδωσαν την έκτη θέση στην κανονική περίοδο. Δεν ήρθαμε να κλέψουμε το παιχνίδι, αλλά να παίξουμε όπως παίζουμε συνήθως και να νικήσουμε. Κρατάμε τα θετικά, το ότι για παράδειγμα κάναμε μόνο τρία λάθη, αλλά πρέπει και να βελτιώσουμε το κομμάτι των ριμπάουντ. Γιατί το αβαντάζ που πήραμε κάνοντας λίγα λάθη το χάσαμε από την απώλεια των ριμπάουντ. Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα, μπορούμε να φέρουμε τη σειρά στα τρία παιχνίδια".

 Εξηγώνας περαιτέρω το θέμα με τα ριμπάουντ ο προπονητής του Ρεθύμνου πρόσθεσε: "Παίξαμε πολύ με χαμηλά σχήματα, γι΄αυτό χάσαμε τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που ξεκινήσαμε άσχημα, στο 73-64 είχαμε 1/5 βολές. Πάντως παίζαμε με καλύτερη ομάδα, αυτή είναι η ουσία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ