22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βελτίωση για Κούζμιτς, παραμένει σε κώμα

Η κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς παρουσίασε βελτίωση, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου όπου νοσηλεύεται μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Μπάνια Λούκα την Κυριακή (14/07).

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε για τον 29χρονο σέντερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι και το στέρνο και παραμένει σε τεχνητό κώμα, πως οι πνεύμονές του λειτουργούν πλέον αυτόνομα και μπορεί να αναπνέει σε μεγαλύτερο βαθμό μόνος του, χωρίς τεχνική υποστήριξη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η κατάστασή του δεν εξακολουθεί να είναι περίπλοκη. Γενικά, έχει παρουσιάσει βελτίωση εν συγκρίσει με μία ημέρα πριν, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με την αναπνοή του και όπως ενημέρωσαν οι Σέρβοι θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι και την άνω γνάθο, για να τα διορθώσουν. Λόγω της περιπλοκότητας της επέμβασης θα παραμείνει σε τεχνητό κώμα, για όσο διάστημα κρίνουν οι γιατροί πως είναι απαραίτητο.

Παράλληλα, ο Ερυθρός Αστέρας με ανακοίνωσή του: «Θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους και τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την κατάσταση της υγείας και την ανάρρωση του Όγκνιεν Κούζμιτς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ