22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βεζένκοφ: «Τα κεφάλια κάτω, ακόμα είναι νωρίς»

Ο Σάσα Βεζένκοφ εξέφρασε τη χαρά του για την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο αλλά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βούλγαρος φόργουορντ:

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε διάρκεια. Κρατήσαμε το Μιλάνο στους 70π. και στις 8 ασίστ. Στην επίθεση βρήκαμε τρόπους να εκμεταλλευτούμε τους παίκτες που βρέθηκαν σε καλή κατάσταση. 

Ξέραμε πως είχαμε κάνει ήττες στην έδρα μας, έπρεπε να την κρατήσουμε αλώβητη αυτή τη φορά. Είμαι χαρούμενος που κάναμε μια νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας» και συνέχισε λέγοντας:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι παίξαμε σκληρά, όλοι έδιναν ένα κλικ ενέργειας στην άμυνα. Τα κεφάλια κάτω, είναι νωρίς ακόμα, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε».

Σχετικά με τους υπολογισμούς για την οκτάδα τόνισε: «Για τι υπολογισμούς μιλάμε; Πέρυσι τον Γενάρη είχαμε 12-7 και ήμασταν 4οι. Μείναμε εκτός πλέι οφ. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Είναι ανταγωνιστική Euroleague. Θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε στο τέλος».

Τέλος για την προσωπική του απόδοση επισήμανε: «Είναι δύσκολο, όλοι θέλουμε να παίζουμε. Εγώ δίνω το 100%. Προσπαθώ να είμαι θετικός. Όταν κερδίζει η ομάδα, όλοι είμαστε χαρούμενοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ