24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βεζένκοφ: “Νιώθω πικρία” (vid)

O Σάσα Βεζένκοφ ήταν για έναν ακόμη αγώνα πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού. Άφησε το παρκέ με 22 πόντους (5/6, 3/5, 3/3) στην ήττα των "ερυθρόλευκων" από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Βεζένκοφ μίλησε για το παιχνίδι.

"Απόψε δεν δείξαμε καλά στοιχεία στην επίθεση, ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ όταν μειώσαμε στο τέλος στους εννέα πόντους, δεν μπήκαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Η Ρεάλ έκανε μια επαγγελματική νίκη", τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε για το πως νιώθει που η σεζόν για τον Ολυμπιακό θα τελειώσει πρόωρα, απάντησε: "Νιώθω πικρία. Κάναμε κακές ήττες σε κακό χρονικό διάστημα. Η Ευρωλίγα πολύ δυνατή, αλλά θα είχαμε ελπίδες αν δεν είχαμε κάνει ένα τόσο κακό διάστημα τον Γενάρη. Το να αποκλείεσαι τόσο νωρίς και να μην έχεις κάποιο άλλο τίτλο να διεκδικήσεις δεν είναι το καλύτερο. Όμως, φταίμε εμείς και παίρνουμε την ευθύνη. Μας έχει μείνει ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί για εμάς η σεζόν, θέλουμε να το κερδίσουμε και θα δούμε από κει και πέρα τι θα γίνει.Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις τίτλους, να διεκδικείς προκρίσεις. Σίγουρα είναι ένα μάθημα για εμάς η φετινή σεζόν. Ήταν μια περίεργη χρονιά, αλλά είχαμε ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε. Του χρόνου θα είναι μια διαφορετική χρονιά. Θα βρούμε τι κάναμε λάθος και θα το διορθώσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ