21.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Βεζένκοφ: «Να δούμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη» (vid)

O Σάσα Βεζένκοφ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού και στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Μέγκα Μπέμαξ

Ο MVP της αναμέτρησης, Σάσα Βεζένκοφ, τόνισε: «Σε αυτό το παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι η βοήθεια που δίνεται στην μάχη κατά του κορονοϊού. Αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο εχθρό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η bwin και η ΚΑΕ Ολυμπιακός βοηθούν με αυτό τον τρόπο».

Για την απόδοσή του, σχολίασε: «Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όπως κάνω σε κάθε παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε πολλούς πόντους και όταν βελτιωθήκαμε λίγο κερδίσαμε. Θα πρέπει, όμως, να μας προβληματίσει η εικόνα μας και να δούμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Γενάρη. Είναι μήνας που κρίνει πολλά. Έχουμε επτά πολύ δύσκολα παιχνίδια και όσο κλισέ και αν ακούγεται θα πρέπει να τα δούμε ένα ένα… Κανείς δεν περίμενε πως η Μπάγερν θα ήταν τόσο ψηλά. Παίζει, όμως, πολύ ποιοτικά, έχει καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Σήμερα δεν δείξαμε αυτό που θα ήθελε ο προπονητής μας, αλλά και αυτό που εμείς θα θέλαμε να δείξουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ