22.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Βεζένκοφ: “Η ομαδική προσπάθεια έφερε τη νίκη” (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εκεί για τον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την παρουσία του να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Ένα τρίποντο, μία καλή άμυνα, ένα ριμπάουντ. Ο ίδιος πάντως στρέφει την προσοχή στην ομάδα μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου απόψε στο ΣΕΦ.

"Όλοι ήξεραν πως για εμάς το παιχνίδι είχε ένα "πρέπει". Η Μπάγερν είναι μια καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη και για τους νικήσουμε έπρεπε να παίξουμε πολύ δυνατά. Είναι κάτι που το καταφέραμε, παρά το ότι δεν κάναμε και το καλύτερό μας παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο λόγος που φτάσαμε στη νίκη ήταν η ομαδική προσπάθεια και όχι η δική μου απόδοση. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, γιατί αυτό είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας. Ξέρουμε όμως όλοι πως το μυαλό μας πρέπει να βρίσκεται πλέον στον αγώνα της Τρίτης (12/1) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μια πραγματικά καλή ομάδα".

Δείτε και τι είπε λίγο αργότερα στα κανάλια NovaSports για την δική του προσπάθεια, την αυτοπεποίθηση και την τελευταία φάση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ