16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βεζένκοφ: «Εχουμε πολλά να πετύχουμε και να αποδείξουμε»! (vid)

«Είμαι ο Σάσα Βεζένκοφ, είμαι 26 ετών και αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Ο πατέρας μου ήταν πρώην παίκτης, είχε αγωνιστεί στην Βουλγαρία, στην Γαλλία, στην Κύπρο και στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, ενώ και η αδελφή μου έχει παίξει κολλεγιακό μπάσκετ, καθώς και στην Κύπρο. Το μπάσκετ… κυλά στην οικογένεια και θέλω να συνεχίσω την παράδοση». Ο Σάσα Βεζέκνοφ διανύει μια πολύ παραγωγική σεζόν, την καλύτερη στην καριέρα του, με τον Ολυμπιακό και η Ευρωλίγκα εστίασε σε ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί μέχρι τώρα στη διοργάνωση παρουσιάζοντάς τον.

«Μετά και την τελευταία δύσκολη σεζόν μου στην Μπαρτσελόνα, δεν πήγαιναν όλα καλά, όπως και στα πρώτα μου χρόνια στον Ολυμπιακό, έτσι έπρεπε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά Ποτέ δεν θα έπρεπε να τα παρατήσω. Γνωρίζω πως είναι δύσκολο να αγωνίζομαι καλά κάθε μέρα, όμως προσπαθώ να έχω υψηλά στάνταρτς. Γνωρίζω τι θέλει η ομάδα και ο προπονητής από εμένα και αυτό προσπαθώ να κάνω καθημερινά. Κατά την διάρκεια των καλών αλλά και των κακών στιγμών, πρέπει να παραμένεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και ο στόχος μου είναι να πετύχω με τον Ολυμπιακό. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε και πολλά να πετύχουμε με την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Στο βίντεο συμμετείχαν με εγκωμιαστικά φυσικά σχόλια ο προπονητής του Γιώργος Μπαρτζώκας και ο συμπαίκτης του, Σακίλ ΜακΚίσικ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ