22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βεζένκοφ: «Αυτοκτονήσαμε, τώρα θέλει χαρακτήρα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ πρόσφερε και σήμερα πολλά στον Ολυμπιακό, αλλά έφυγε και αυτός όπως όλοι στην ομάδα με σκυμμένο κεφάλι τόσο από την ήττα στο Κάουνας, όσο κυρίως και από τον τρόπο που αυτή ήρθε. Οι δηλώσεις του λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα έδειξαν απόλυτο ρεαλισμό και αρκετή ψυχραιμία.

«Δεν αρχίσαμε καλά το ματς, επιτρέψαμε πολλά εύκολα στη Ζάλγκιρις στο πρώτο ημίχρονο αλλά έστω κι έτσι μέναμε στον πόντο. Επρεπε να πάιξουμε πιο σκληρή άμυνα, τα καταφέραμε σε πολλούς τομείς πλην του Λοβέρν, κάναμε καλή δουλειά μέχρι που φτάσαμε στο τελευταίο ενάμισι λεπτό. 

Είναι αυτές οι μικρές φάσεις, που έχουμε κερδίσει κι εμείς παιχνίδια και σήμερα το χάσαμε, αυτό είναι το μπάσκετ. Μας στενοχωρεί το ότι αυτοκτονήσαμε, αλλά η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα, αυτό χρειάζεται στις δύσκολες στιγμές. 

Δε φάγαμε εύκολα τα καλάθια της ανατροπής, δηλαδή του Μιλάκνις το τρίποντο ήταν από τα εννέα μέτρα, αλλά το βασικό είναι ότι όταν φτάνεις να προηγηθείς με 7 πόντους, πρέπει να κλειδώνεις το ματς και όχι να δίνεις δικαιώματα.

Τώρα είναι μονόδρομος να στραφούμε στο ματς της Τρίτης στο Μιλάνο, να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει να μπούμε σε διαδικασία υπολογισμών με τόσο πολλά παιχνίδια μπροστά, πρέπει να κοιτάζουμε μόνο το επόμενο, ώστε να έχουμε πάντα στόχους και το κυριότερο να παίζουμε κάθε ματς και καλύτερα». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ