25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Βγαίνει το ζευγάρι του τίτλου στο WNBA (vids)

Έγιναν ανατροπές, έσπασαν ρεκόρ, νέα πρόσωπα έκαναν ένα βήμα μπροστά και η ώρα του τελικού πλησιάζει. Οι δύο σειρές ημιτελικών βρίσκονται στο 2-2 και τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αναδειχθεί το ζευγάρι που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο WNBA. Σιάτλ-Φίνιξ και Ατλάντα-Ουόσινγκτον βρίσκονται στην απόλυτη ισορροπία.

Το WNBA ξεκίνησε κάπως δειλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποια πράγματα δεν είχαν σχεδιαστεί ή πως δεν είχε γίνει σωστή μελέτη. Θα γινόταν καλοκαίρι, ώστε να μην βρίσκεται στη σκιά του ΝΒΑ, του μεγάλου μπασκετικού προϊόντος του πλανήτη, δίνοντας την δυνατότητα παράλληλα στις αθλήτριες να αυξάνουν τις καταθέσεις τους και συμβόλαια στην Ευρώπη. Κέρδισε το χώρο του, απέκτησε το κοινό του και προσφέρει εκτός από ουσία και θέαμα. Κάτι που αξίζει κάποιος να δει. Πολύ δε περισσότερο τώρα που φτάνουν τα κρίσιμα και δύσκολα, οι αγώνες που κρίνουν τον τίτλο. Τα play offs έχουν προχωρήσει και δύο παιχνίδια θα κρίνουν το ζευγάρι του τελικού.

Τον αγώνα Ατλάντα – Ουόσινγκτον μπορείτε να τον δείτε από το CosmoteSport4 στις 3π.μ., ενώ στις 5μ.μ. γίνεται το τζάμπολ της αναμέτρησης Σιάτλ-Φίνιξ. Κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμιου γυνακείου μπάσκετ όπως η Έλενα Ντελε Ντόνε, η Μπριάνα Στιούαρτ, η Σιου Μπερντ, η Νταϊάνα Ταουράσι, η Μπρίτνεϊ Γκράινερ σας περιμένουν.

 

 

*Οι τελικοί θα αρχίσουν στις 6 Σεπτεμβρίου (6, 9, 12, 14, 16/9 στις τρεις νίκες)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ