17 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Βγαίνει στο σφυρί ο Γκασόλ

Οι Γκρίζλις πάνε από το κακό στο χειρότερο σε μια σεζόν η οποία ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες γι' αυτούς και με σφοδρή την επιθυμία να επανέλθουν στα πλέι οφ. Όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει κι αν συνεχίσουν να χάνουν και ο στόχος των πλέι οφ απομακρυνθεί κι άλλο, δεν αποκλείεται καθόλου να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές.

Ήδη στις ΗΠΑ έχει αρχίσει να συζητιέται το ενδεχόμενο η ομάδα του Μέμφις να προσπαθήσει στη μεταγραφική περίοδο του Φεβρουαρίου να παραχωρήσει με ανταλλαγή τον έναν από τους δύο πυλώνες της ομάδας: τον Μαρκ Γκασόλ (ο άλλος είναι ο Κόνλεϊ). Το σενάριο δεν είναι παράλογο. Έχει βάση και μάλιστα αυτή δεν είναι κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις του οργανισμού με τον Ισπανό.

Ο Γκασόλ έχει το δικαίωμα το καλοκαίρι να επιλέξει αν θα ενεργοποιηθεί ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του, που θα του αποφέρει 25,5 εκ. δολάρια, ή θα μείνει ελεύθερος να αναζητήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλού. Στο Μέμφις φαίνεται πως εκτιμούν ότι θα επιλέξει να μείνει ελεύθερος, πράγμα που σημαίνει ότι κινδυνεύουν να τον χάσουν χωρίς να πάρουν το παραμικρό αντάλλαγμα.

Και για να μη συμβεί αυτό, σκέφτονται να τον βγάλουν στο σφυρί τώρα, ώστε να αποκομίσουν κι αυτοί κάποιο όφελος. Το αν τελικά θα ψάξουν ομάδα για να ανταλλάξουν τον Γκασόλ, θα εξαρτηθεί πάντως και από τα αποτελέσματα απο εδώ και πέρα. Αν η ομάδα συνέλθει και ο στόχος των πλέι οφ γίνει και πάλι ρεαλιστικός, τότε μάλλον οι αλλαγές θα παραπεμφθούν στις καλένδες. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα είναι πιθανά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ