22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βγαίνει από το κώμα ο Κούζμιτς

Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την κατάσταση του Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή (14/07) στην Μπάνια Λούκα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, σε τεχνητό κώμα.

Ο 29χρονος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι και το στέρνο, αφού χειρουργήθηκε με επιτυχία στο σαγόνι και την άνω γνάθο μπορεί πλέον να αναπνέει ελεύθερα και παραμένει σε σταθερή κατάσταση, όπως έδειξαν οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/07). Σύμφωνα με τα αποτελέσματά τους, δεν αντιμετωπίζει επιπλοκές ούτε στους πνεύμονες ούτε στο κεφάλι, το οποίο πάντως παραμένει πρησμένο, κι έτσι αποφασίστηκε από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν να γίνει προσπάθεια να ξυπνήσει σταδιακά από το κώμα.

Οι Σέρβοι, με ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν για ακόμα μία φορά όλους όσοι συνεχίζουν να εκφράζουν την καθημερινή υποστήριξή τους στον παίκτη και εξηγούν πως θα συνεχίσουν να ενημερώνουν για την κατάστασή του, έως ότου αναρρώσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ