24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βγήκε μπροστά ο Γιαουρτόγλου

Ο Λουκάς Γιαουρτόγλου δεν είναι από αυτούς τους παίκτες που συνηθίζουν να μιλούν πολύ, και έτσι οι δηλώσεις του έχουν την δική τους βαρύνουσα σημασία.

Ο έμπειρος γκαρντ θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του μετά την εντός έδρας ήττα του Πανερυθραϊκού από τον Έσπερο Καλλιθέας με 81-82, που ήταν και η πέμπτη συνεχόμενη της ομάδας του. Σε δήλωση του ανέφερε πως αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας και εμφανίστηκε σίγουρος πως στο φινάλε η ομάδα του θα πετύχει τους στόχους της :

«Δεν συνηθίζω να βγάζω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου στο διαδίκτυο,αλλά επειδή είναι η πιο δύσκολη περίοδος στα 6 χρόνια που είμαι στον ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Για 38 λεπτά χτες αποδείξαμε κυρίως στους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε η ομάδα που δείχναμε τις 4 πρώτες αγωνιστικές... Δυστυχώς,όμως, ο αγώνας διαρκεί 40 λεπτά. Ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάληξη του αγώνα είμαι εγώ, γιατί δεν έδωσα το δικαίωμα στην ομάδα μου να διεκδικήσει κάτι στην τελευταία επίθεση,που ίσως να μας έδινε τη νίκη. Η ΟΜΑΔΑ στο τέλος της χρόνιας θα πετύχει τον στόχο της. Το μόνο που θέλουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι να συνεχίσετε να μας στηρίζετε στους αγώνες όπως κάνετε μέχρι τώρα και θα σας το ανταποδώσουμε...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ