19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βγήκε ζωντανή από το “θρίλερ” η Ρεάλ (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το "διπλό" στην Κωνστντινούπολη, επικρατώντας επί της Νταρουσάφακα με 82-86. Μπορεί η "βασίλισσα" να βρέθηκε μπροστά σε όλο το παιχνίδι, τα τελευταία λεπτά ωστόσο της αναμέτρησης μετατράπηκαν σε "θρίλερ" με τη Νταρουσάφακα να τα βάζει σκούρα στη Ρεάλ και να την πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν και τελικά πήρε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, σημειώνοντας την 17η νίκη της σε 21 παιχνίδια.

H Ρεάλ μπήκε στο παιχνίδι με περισσότερο γκάζι και κατάφερε να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς. Με οδηγό και πάλι το τρίποντο, και παρά το κλειστό παιχνίδι της Νταρουσάφακα, η "βασίλισσα" πήρε τη διαφορά από το 7' (10-17) με τρίποντο του Κοζέρ, κλείνοντας την περίοδο στο +7 μετά από άλλο τρίποντο, αυτή τη φορά του Γιούλ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε σημαντικά, με τη Ρεάλ να είναι κυρίαρχη και τη Νταρουσάφακα να αδυνατεί να συμβαδίσει με το ρυθμό της. Πρέπελιτς και Τόμπκινς εκτόξευσαν τη διαφορά για τη βασίλισσα, με το ημίχρονο να κλείνει στο +15 (38-53).

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, η Νταρουσάφακα προσπάθησε να δείξει μία μικρή αντίδραση, κυρίως από το τρίποντο με τον Έβανς ο οποίος έκανε μία εξαιρετική βραδιά. Πάνω που η Νταρουσάφακα έδειχνε έτοιμη να μειώσει, ο Ράντολφ και ο Καμπάτσο ήταν εκεί για να πουν όχι και να ανοίξουν και πάλι την ψαλίδα για τους "μερένχες". To τελικό 59-72 της περιόδου διαμόρφωσε ο Τζέφρι Τέιλορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Νταρουσάφακα απέδειξε ότι δεν έχει παρατήσει το παιχνίδι πλησιάζοντας τη "βασίλισσα" απειλητικά και μειώνοντας τη διαφορά στο -5 (69-74, 35') με εύστοχο σουτ του Τόνι Ντάγκλας, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μείωσε ακόμη περισσότερο με τον Οζμιζμάρκ στο 37' (74-78). Δύο λεπτά πριν τη λήξη του χρόνου, ο Ντάγκλας έφερε το παιχνίδι στον πόντο (79-80, 38'). Τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα εξελίχθηκαν σε θρίλερ με τον Ντάγκλας να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (82-82, 39') και τον Ταβάρες να απαντάει με δύο εύστοχες βολές. Η Ρεάλ έπαιξε με τη φωτιά στα τελευταία δευτερόλεπτα και τελικά τη νίκη της έδωσε o Καμπάτσο με δύο εύστοχες βολές.

Δεκάλεπτα: 16-23, 38-53, 59-72, 82-86

TO ΠΡΟΣΩΠΟ:

Ο Άντονι Ράντολφ ήταν για μία ακόμη φορά κορυφαίος και ηγήθηκε της νίκης της Ρεάλ επί της Νταρουσάφακα, σημειώνοντας συνολικά 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:

H Ρεάλ μπορεί να διακρίνεται για την ικανότητά της στο σουτ τριών πόντων, αυτό ωστόσο δεν φάνηκε και στη σημερινή της αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, με τους Μαδριλένιους να σκοράρουν μόλις 30% στα τρίποντα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ