21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βγάζει λεφτά κι εκτός παρκέ ο Πιτίνο (vid+pics)

Ο Ρικ Πιτίνο είναι από τους πιο καλοπληρωμένους προπονητές παγκοσμίως, με την περιουσία του να ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Στον τραπεζικό λογαριασμό του ήρθε πρόσφατα να προστεθούν άλλα 17 εκατ., μετά την πώληση της υπερπολυτελούς βίλας του στο Ίντιαν Κρικ του Μαϊάμι.

Ο 67χρονος τεχνικός, που από τη νέα αγωνιστική περίοδο επιστρέφει στο NCAA με το Αϊόνα, κατάφερε να πουλήσει την έπαυλη, 9.700 τ.μ., που είχε βγει στο… σφυρί από το 2017. Την είχε αγοράσει το 2007 μαζί με τη σύζυγό του, Τζόαν, αντί 5,4 εκατ. δολαρίων και η αρχική τιμή εκκίνησής της ήταν τα 29 εκατ. Πρόσφατα οι απαιτήσεις του έπεσαν στα 26 εκατ. κι εν τέλει την παραχώρησε αντί 17 εκατ. δολαρίων, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Το ακίνητο, το οποίο είχε πρόσφατα ανακαινιστεί, διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, δέκα τουαλέτες, εσωτερικό ασανσέρ, γραφεία, γυμναστήριο, πισίνα, γκαράζ για τέσσερα αυτοκίνητα, εξωτερική κουζίνα και αποβάθρα για σκάφη. Θεωρείται μεσογειακού στιλ και βρίσκεται βόρεια του Μαϊάμι Μπιτς, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ