22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βαυαρός» ο Κράμερ (pic)

Ο Ντέιβιντ Κράμερ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς ο Γερμανός γκαρντ αποφάσισε να επαναπατριστεί μετά το κόψιμο από την θυγατρική ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς στη G-League.

Ο Ντέιβιντ Κράμερ δεν κατάφερε να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα μακριά από την Γερμανία και μετά το σύντομο πέρασμά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στη G-League υπέγραψε με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι «Βαυαροί» με αυτό τον τρόπο πρόλαβαν την προθεσμία λήξης της μεταγραφικής περιόδου για τη Εuroleague (24/2) και ο Γερμανός παίκτης αναμένεται να ενισχύσει την νέα του ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ.

Ο 24χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί στη Γηραιά Ήπειρο μόνο με τη φανέλα της Ουλμ για μία πενταετία, ενώ την περίοδο 2018/19 σημείωσε 6.4 πόντους με 50% στο τρίποντο σε 15 αγώνες στο Εurocup. Mετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του ο Κράμερ δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτήν την ευκαιρία στη Μπάγερν τώρα. Ανυπομονώ για το BBL και ήταν πάντα το όνειρό μου να βρίσκομαι στη θέση να αποδείξω στον εαυτό μου ότι ανήκω στην Ευρωλίγκα. Η Αμερική ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα, παρά τον τραυματισμό στην αρχή και την πανδημία που ξεκίνησε πέρυσι. Νομίζω ότι σημείωσα περαιτέρω πρόοδο εκεί ως άτομο και ως παίκτης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ